Elvebrett

Elvebrett eller Hydrospeed er helt ulikt rafting. Med hydrospeed er du ikke på elva som i en rafteflåte, men derimot er du selv og hydrospeeden i elva, midt i strykene, midt i strømmen og i bølgene hele tiden! Og det er du selv som har kontrollen. Hydrospeed er en adrenalinbombe!

Anbefalt aldersgrense 15 år.

 

Pris kr. 1500– pr. person

Ducky

Ducky er oppblåsbare kajakker som kan padles med en eller to personer.
I disse båtene virker elva mye større og mulighetene blir flere.

I en ducky kjenner man godt hvor sterke elvas krefter er. Turen avsluttes med at vi forsøker oss på surfing i den berømte Skjåk Wave surfebølgen. I en vanlig kajakk kreves mye trening for å klare dette. I en ducky padler vi oss inn i den kraftfull bølgen og surfer i vei allerede på første forsøk! Dette er en rå opplevelse!

 

Pris kr. 800,- pr person

 

Familietur med ducky på Ottaelva

Ducky, Familietur

Ducky kan også arrangeres som familietur, og er glimrende for barn og voksne som kanskje har raftet før, og har lyst til å prøve noe nytt. Vi surfer bølger og padler oss nedover strømmen, og kjenner på elvas kjempekrefter. En herlig aktivitet hvor voksne og barn kan få utfordringer som passer seg på tur nedover elva.

 

Pris kr. 690,- pr. person

elg1

Elgsafari

På vår elgsafari får du lære mer om elgen og de andre dyrene som holder til i skogene våre, Våre lokalkjente og erfarne guider deler alle sine kunnskaper om natur og villmarksliv.

Når skumringen faller på, kommer skogen til liv, og elgene våkner opp for å spise. Dette er den beste tiden for å se elg. Etter mange års erfaring vet guidene alt om hvor dyrene beveger seg, og vil lede dere til de mest brukte dyretråkkene og foringsplassene.

Sesongen for elgsafari varer fra 1. juni til 15. august

 

Pris kr 500,- pr person

Lukk meny